Julliekado.nl

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@julliekado.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering op de inname van producten

  • Producten dienen in de originele verpakking te zitten bij het retourneren.
  • Verpakking van gebruiksartikelen dienen ongeopend te zijn, zoals; batterijen, mondstukjes, pennen/potloden/stiften enz.
  • Producten die niet door toedoen van de leverancier zijn beschadigd of duidelijk zijn gebruikt, kunnen helaas niet retour genomen worden.
  • Producten die incompleet bij ons aankomen vallen niet onder het retourbeleid.

 

     Garantie

Op alle producten heeft u 30 dagen garantie (schade of defecten door (verkeerd) gebruik is uitgesloten van garantie). Mocht er binnen 30 dagen na aankoop van het product een fabricage defect zijn, stuur dan een mail naar info@julliekado.nl. Op de reparatie afdeling zullen ze het artikel in eerste instantie kosteloos repareren. Mocht het product niet meer te herstellen zijn, krijgt u binnen 14 dagen na bericht uw geld retour op uw rekening.